nlnl

Welkom in onze FAQ

Waarom zou ik me inschrijven? 

 

Als u online producten verkoopt, is het erg belangrijk dat mogelijke klanten uw website weten te vinden. Internetgebruikers weten steeds meer websites te vinden, bijvoorbeeld om een bijzonder product op de kop te tikken of gewoonweg om het goedkoopste artikel te zoeken. Als u miljoenen intergebruikers wilt bereiken die op het punt staan om te kopen en zo uw verkoop wilt stimuleren, is de vermelding op een prijs- en productvergelijkingssite van zeer groot belang.

  • Met de vermelding op de websites van LeGuide.com versterkt u niet alleen uw aanwezigheid op internet, maar kunt u ook profiteren van vele voordelen:
  • Wij bieden een gratis vermelding aan aan alle ondernemers die voldoen aan onze criteria en dit voor onbepaalde tijd.
  • Onze strategie is: meerdere websites en een Europese aanwezigheid. Dankzij onze uitgebreide kennis van de Europese markt kunnen wij u een deskundig advies geven over de beste manier om in elk land werkzaam te zijn. Het koopgedrag van de internetgebruiker verschilt namelijk van land tot land. Daarom hebben wij meerdere websites ontwikkeld die het beste voldoen aan de verwachtingen van de internetgebruikers van het betreffende land. Afgezien van onze eigen website verschijnen uw producten ook op de websites van onze partners. Dit verzekert u van een optimale zichtbaarheid en een gekwalificeerd bezoekersverkeer.
  • U krijgt bij ons een persoonlijk advies. Als u een algemene vraag heeft of het invoeren van uw producten lukt niet, dan zal een van onze teamleden u daarbij helpen.
  • LeGuide.com is Europees: wij zijn aanwezig in 14 landen en hebben teams in 9 talen. Onze centralisatiepolitiek maakt het mogelijk dat u internationaal aanwezig kunt zijn zonder dat u genoodzaakt bent van contactpersoon te veranderen.
  • Het invoeren van uw producten als prioriteitsvermelding betekent een rentabele investering: u betaalt alleen voor de kliks en niet voor de integratie van uw website. Onze werkwijze is transparant: wij hanteren geen veilingsysteem, alle cliënten worden op dezelfde manier behandeld.